KÖR

Alapítók

 

 • DR.BREZOVITS LÁSZLÓ
  kutatómérnök, környezetgazdász, metafizikus

   

  A zene, a művészetek szeretete, hivatásos művelése, valamint a műszaki érdeklődés és pálya már gyermekkoromtól kezdve meghatározta gondolkodásom és munkásságom alakulását. A zene által közvetített harmónia titkainak keresése és megvalósítása a tudományos tevékenységemnek is a középpontjába került. A több évtizedes célirányos kutatómunka eredményeként sikerült tudományos módszerekkel magyarázatokat találnom az ember, az emberiség  Univerzumban betöltött helyét, feladatait, képességeit, energiafolyamatait illetően. Ezek, illetve a megszerzett széleskörű tapasztalataim alapján feladatomnak tartom az évezredek során különvált és szembefordult területek (tudomány, spiritualitás, társadalmi és egyéni értékrendek) újbóli összekapcsolását. Mindezek alapfeltétele a tudat felszabadítása, megtisztítása és felemelése. Ismeretterjesztő, tudományos és művészeti tevékenységemmel mindenki számára érthető és használható információk, módszerek átadásával próbálom szolgálni az emberek belső és a környezetükkel való harmóniájának növelését. Rendszeresen tartok előadásokat az univerzális energetika, az ember-környezet kapcsolat, a fenntartható fejlődés, és a globális folyamatok tárgyköreiben.

   


  E-mail cím: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 • BALOGH BÉLAKolozsváron születtem, 1955-ben. A kolozsvári Politechnikai Intézetben út- és hídépítő mérnöki diplomát szereztem. Hat év erdélyi út- és hídépítés után 1987-ben Svédországba emigráltam. Az építőmérnöki munka mellett, kezdetben érdeklődés szintjén, később szorgalmas tanítványként kapcsolatba kerültem a svédországi Fehér Sas Páhollyal, ahol a meditáció és a spirituális gyógyítás területén szereztem gyakorlati tapasztalatot. 1999-ben Budapesten telepedtem le. Első könyvemet – A végső valóságot – magyarországi sikere után még három – CD melléklettel is ellátott – könyv követte, a Gyógyító meditáció, a Tudatalatti tízparancsolata és a Többszintű gyógyulás. Jelnleg is hídépítő mérnökként dolgozom, és szabadidőmben igyekszem átadni azt a tudást, amelyhez ezen – talán ritka – kettősség, a materialista világ egzakt tudományai és a spirituális világ iránti érdeklődés vezetett.

E-mail cím: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Honlap: www.baloghbela.hu

Facebook: http://www.facebook.com/profile.php?id=100000730575708

 

 • MARINKA TÓTH JÓZSEF

 

 • NÁDORFI LAJOSAmikor a természeti népek között filmeket csináltam, tőlük, és főleg a sámánjaiktól megtanultam valamit, ami megdöbbentő volt számomra, és megváltoztatta a világot körülöttem. Ez pedig az, hogy a Természetnek természetes része a szellemvilág, amelyet ők teljesen természetesen használnak, alkalmaznak a hétköznapi gyakorlatban – évezredek óta sikerrel. A SZELLEMVILÁGBÓL JÖVŐ ÜZENETEK BÖLCSESSÉGE SEGÍT NEKÜNK ELIGAZODNI A VILÁGBAN, RENDET TEREMTENI A KÁOSZBAN. RÁVEZET A FELISMERÉSEKRE, MEGVILÁGÍTJA A FÉLREVEZETŐ, MEGTÉVESZTŐ MANIPULÁCIÓKAT, HAZUGSÁGOKAT, TÁRSADALMI, VALLÁSI TÉVHITEKET, AMELYEKKEL FÉLELMET AKARNAK KELTENI BENNÜNK AZOK, AKIK ILY MÓDON AKARNAK URALKODNI RAJTUNK. ( a tudatlanság sötétségébe taszajtva, rettegésbe űzve a tömegeket.) A SZELLEMVILÁGBÓL JÖVŐ ÜZENETEK BÖLCSESSÉGE SEGÍT MEGISMERNI ÖNMAGUNKAT, ÉS ÖNMAGUNKON KERESZTÜL A VILÁGOT. ÖSSZEKAPCSOL A TISZTA FORRÁSSAL. SEGÍT FELISMERNI, HOGY KIK VAGYUNK, HONNAN JÖTTÜNK ÉS HOVÁ MEGYÜNK. A FÉNY A TUDÁS FREKVENCIÁJA, A SZERETET A TEREMTÉS FREKVENCIÁJA. Az üzenetek itt vannak közöttünk: a sámánok, a médiumok, a mítoszok, legendák, népmesék, példabeszédek, tanmesék, az álmaink és a művészetek őrzik és adják át számunkra. 

E-mail cím: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.">Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Facebook: http://www.facebook.com/profile.php?id=1269137389&sk=info

 • PÁLLAY-KOVÁCS SZILVIA - Művészettanár, festőművész és energia-lélekgyógyász. Tudom, hogy minden- legyen bármilyen apró is- amit jóvá alakítok és felemelek a fényt növeli a világban és a lelkemben. Számomra az alkotás és a tanítás misszió, Isteni adomány számomra a művészet. Mindhárom életfeladatom egymással összefüggővé vált, vagyis az egymást fedő fókuszpont kialakult az évek során. Metafizikát és spirituális lélekgyógyászatot, energetikát tanultam és gyakorlom. Tanítom és segítek az embertársaimnak gyógyulni, felébredni, megérteni a Teremtőt, a teremtést, az univerzum magasrendű szabályait és szeretetáramlását. Az új generációs gyermekekkel is foglalkozom, sok kristály-csillag-indigó gyermeket taníthatok és segíthetek az utóbbi években. Előadásokat, tanfolyamokat tartok pl. a vallások bölcseleteiről, az új generációs gyerekekről, az új, szakrális szerelmi kapcsolatokról, férfi és nő, yin és yang egyensúlyáról, a tao és a tantra bölcseletéről. Rendszeresen részt veszek „kozmikus energetikai munkák”ban, – a KÖR-nek is fontos vállalt feladata – mellyel a Föld és az emberiség felemelkedését segítjük, az átalakulás módját finomítjuk.

E-mail cím: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Honlap: http://www.pkszilvia.hu